Αρχική

ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ YOUPI ENGLISH

Τα οφέλη από την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας σε μικρή ηλικία είναι πολλά. Πέρα από τα προφανή, τα παιδιά που μαθαίνουν μια άλλη γλώσσα που δεν είναι η μητρική τους, επιτυγχάνουν υψηλότερα επίπεδα μαθησιακής ικανότητας σε σύγκριση με τους συνομήλικούς τους που γνωρίζουν μόνο τη μητρική τους. Επιπλέον, μαθαίνουν να σκέφτονται πολυσύνθετα και γίνονται πιο ευπροσάρμοστα και δημιουργικά.
Στους Ορίζοντες Μαρκοπουλου, τα παιδιά έρχονται σε ζωντανή επαφή με την αυθεντική γλώσσα, μέσα από ατελείωτη διασκέδαση σε μοντέρνες και φιλικές αίθουσες.

Συνδυασμός Παιχνιδιού και Μουσικής

Ο συνδυασμός παιχνιδιού, μουσικής και ζωγραφικής προσφέρει στο παιδί καθημερινά στο χώρο μας, τη δυνατότητα για σωστή ολοκλήρωση του εγκεφάλου και μία ακόμα ευκαιρία να ανακαλύψει τα ταλέντα του.

Ζωγραφική

Γνωρίζουμε πίνακες γνωστών ζωγράφων (Πικάσο, Μονέ, Φασιανός) και εισχωρούμε δειλά στο χώρο της εικαστικής τέχνης! Ανακαλύπτουμε διαφορετικές τεχνικές και γινόμαστε και εμείς οι μικροί καλλιτέχνες!

Μουσική

Μέσα από τις 4 εποχές του Βιβάλντι και την 6η συμφωνία του Μπετοβεν ερχόμαστε σε επαφή με τις αλλαγές των στοιχείων της φύσης. Μέσα από αυτοσχέδια μουσικά όργανα γνωρίζουμε έθιμα πρωτόγονων Ινδιάνων (των Μανιτού) και τρόπους επικοινωνίας των Αφρικανών

Μέθοδος διδασκαλίας αγγλικών Kindermusik

Είναι το πιο αξιόπιστο όνομα παγκοσμίως σε μαθήματα μουσικής και κίνησης για τα πρώτα χρόνια του παιδιού σας. Κάθε εβδομάδα η μάθηση γίνεται διασκέδαση,  διδάσκοντας βασικές γλωσσικές ικανότητες μέσα από τη μουσική και την κίνηση. Τα παιδιά αναπτύσσονται συνολικά (γλωσσικά, σωματικά, νοητικά, κοινωνικά, μουσικά), σε ένα ευχάριστο, διαδραστικό μαθησιακό περιβάλλον, ειδικά προσαρμοσμένο στις ηλικιακές ανάγκες τους. Μέσω του παιχνιδιού και της αλληλεπίδρασης, οι μικροί μας φίλοι αναπτύσσουν δημιουργικά τις δεξιότητές τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την εγγραφή σας

Καλώς ήρθατε στα κέντρα Ξένων Γλωσσών Ορίζοντες Μαρκοπούλου

Μετά από 30 χρόνια, οι γλώσσες που διδάσκουμε κάθε άλλο παρά «ξένες» είναι ..

Με δύο σχολές στο ενεργητικό μας, στη Νίκαια και στον Αλιμο, στόχο έχουμε να μεταδώσουμε στους σπουδαστές κάθε ηλικίας τη βαθιά γνώση και την αγάπη για την εκμάθηση νέων γλωσσών, αλλά και να τους εφοδιάσουμε με τα «διαβατήρια» που χρειάζονται για να πετύχουν τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς τους στόχους.
Η εκμάθηση μιας γλώσσας δεν είναι μόνο το διαβατήριο για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία, αλλά μας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε νέες ιδέες, να επικοινωνήσουμε τις δικές μας ιδέες και να εμπλουτίσουμε την κουλτούρα μας. Η γνώση μιας ξένης γλώσσας μας ανοίγει νέους «Ορίζοντες» !

Ολιγομελή Τμήματα

Για όλες τις Ηλικίες !

Βρείτε τη Γλώσσα που σας ταιριάζει

Διθαχθείτε την από έμπειρους καθηγητές !

Εγγραφές Ολο το Χρόνο !

Γιατί σε εμάς ..

01. Βιωματική Μάθηση

Τα παιδιά μαθαίνουν τν ξένη γλώσσα μέσα από την αγαπημένη τους συνήθεια: το παιχνίδι και την παρέα! Όπως το λέει και η λέξη “βιώνουν” την πληροφορία και την αποθηκεύουν όπως θα αποθήκευαν και τους κανόνες ενός παιχνιδιού και βάσει ερευνών … δεν την ξεχνούν ποτέ!

02. Σύγχρονα Μέσα

Διαθέτουμε σύγχρονες υποδομές μας και τεχνολογικό εξοπλισμό για τη βέλτιστη διεξαγωγή των μαθημάτων. Φροντίζουμε να είμαστε ενημερωμένοι και να ανανεώνουμε τις εκπαιδευτικές μεθόδους μας και την γκάμα των εκπαιδευτικών εγχειριδίων μας, να ελέγχουμε και να δοκιμάζουμε νέες πρακτικές και υλικό, ώστε να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι και να προσφέρουμε πάντα κάτι καινούργιο.

03. Ευέλικτα Τμήματα

Με τμήματα και προγράμματα μαθημάτων που προσαρμόζονται στις ηλικιακές, αλλά και στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς τους, παιδιά, φοιτητές και ενήλικες έχουν τη δυνατότητα να μάθουν εύκολα τη γλώσσα που τους ενδιαφέρει.

Οι επιτυχίες των μαθητών μας

.. ήταν για μας πάντα η καλύτερη διαφήμιση .. !

Θεωρούμε εντούτοις ιδιαίτερα τιμητικές τις κριτικές καταξιωμένων συναδέλφων από τον χώρο της εκπαίδευσης στις γλώσσες και νομίζουμε θα τις βρείτε ενδιαφέρουσες, γι’αυτό και τις παραθέτουμε εδώ ..

Είπαν για εμάς ..

Σχόλια για τα εκπαιδευτήριά μας

Ελάτε λοιπόν να σας μεταδώσουμε το πάθος μας για τις ξένες γλώσσες !

Ορίζοντες Μαρκοπουλου

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ