ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ YOUPI ENGLISH

ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ YOUPI ENGLISH

Τα οφέλη από την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας σε μικρή ηλικία είναι πολλά. Πέρα από τα προφανή, τα παιδιά που μαθαίνουν μια άλλη γλώσσα που δεν είναι η μητρική τους, επιτυγχάνουν υψηλότερα επίπεδα μαθησιακής ικανότητας σε σύγκριση με τους συνομήλικούς τους που γνωρίζουν μόνο τη μητρική τους. Επιπλέον, μαθαίνουν να σκέφτονται πολυσύνθετα και γίνονται πιο ευπροσάρμοστα και δημιουργικά.
Στους Ορίζοντες Μαρκοπουλου, τα παιδιά έρχονται σε ζωντανή επαφή με την αυθεντική γλώσσα, μέσα από ατελείωτη διασκέδαση σε μοντέρνες και φιλικές αίθουσες.

Συνδυασμός Παιχνιδιού και Μουσικής

Ο συνδυασμός παιχνιδιού, μουσικής και ζωγραφικής προσφέρει στο παιδί καθημερινά στο χώρο μας, τη δυνατότητα για σωστή ολοκλήρωση του εγκεφάλου και μία ακόμα ευκαιρία να ανακαλύψει τα ταλέντα του.

Ζωγραφική

Γνωρίζουμε πίνακες γνωστών ζωγράφων (Πικάσο, Μονέ, Φασιανός) και εισχωρούμε δειλά στο χώρο της εικαστικής τέχνης! Ανακαλύπτουμε διαφορετικές τεχνικές και γινόμαστε και εμείς οι μικροί καλλιτέχνες!

Μουσική

Μέσα από τις 4 εποχές του Βιβάλντι και την 6η συμφωνία του Μπετοβεν ερχόμαστε σε επαφή με τις αλλαγές των στοιχείων της φύσης. Μέσα από αυτοσχέδια μουσικά όργανα γνωρίζουμε έθιμα πρωτόγονων Ινδιάνων (των Μανιτού) και τρόπους επικοινωνίας των Αφρικανών

Επικοινωνήστε μαζί μας για την εγγραφή σας

Ορίζοντες Μαρκοπουλου

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΧρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγησή σας.. Περισσότερα
ΑΠΟΡΡΙΨΗΑΠΟΔΟΧΗ