Φιλοσοφία

Προσφέρουμε υψηλή ποιότητα εκμάθησης, παρακολουθώντας τον κάθε μαθητή ξεχωριστά. Θέλουμε τα παιδιά να λάβουν τα πτυχία , που τους αναλογούν. Κυρίαρχος στόχος μας είναι κανένας μαθητής να μη μείνει χωρίς πτυχίο .
Παράλληλα, αναγνωρίζοντας τη δυσχερή σημερινή οικονομική κατάσταση, βρισκόμαστε στο πλευρό των οικογενειών των μαθητών μας, προσφέροντας χαμηλά δίδακτρα και, πραγματικά φιλικές τιμές.
Στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας μας βρίσκεται ο σεβασμός στην ιδιοσυγκρασία των παιδιών, κατά τη διαδικασία της μάθησης. Γι’ αυτό πιστεύουμε στην ξεχωριστή προσοχή και την προσωπική επαφή με κάθε ένα από αυτά. Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργούμε ολιγομελή τμήματα, προκειμένου να είναι δυνατή η ανάπτυξη ουσιαστικής σχέσης μεταξύ του μαθητή και του καθηγητή.
Συνεργαζόμαστε με τους ίδιους καθηγητές πάρα πολλά χρόνια. Αυτό μας επιτρέπει να λειτουργούμε σαν μια απόλυτα συγχρονισμένη ομάδα, βελτιώνοντας θεαματικά τις επιδόσεις μας .
Αντιμετωπίζουμε τη δουλειά με πολύ μεγάλο σεβασμό . Δίνουμε μεγάλη έμφαση στη συνεργασία με τους γονείς, επιδιώκοντας την τακτική, ολοκληρωμένη και υπεύθυνη ενημέρωσή τους πάνω σε όλα τα θέματα που αφορούν τους μαθητές.
Σε όλους τους γονείς που όλα αυτά τα χρόνια μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και όλους εκείνους που θα μας εμπιστευτούν, ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας.

Ορίζοντες Μαρκοπουλου

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΧρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγησή σας.. Περισσότερα
ΑΠΟΡΡΙΨΗΑΠΟΔΟΧΗ