Τμήματα

Στους ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ προσφέρουμε προγράμματα διδασκαλίας επτά ξένων γλωσσών για παιδιά που ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα εκμάθησης, για φοιτητές και ενήλικες που σχεδιάζουν το μέλλον τους, καθώς και προετοιμασία για υποψήφιους σπουδαστές εξωτερικού.

Μέθοδος διδασκαλίας αγγλικών Kindermusik

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα ξεκινήσουν τα μαθήματα της τάξης Pre-Junior με τη μέθοδο της Kindermusik, αποκλειστικά στην Αγγλική Γλώσσα.

Είναι το πιο αξιόπιστο όνομα παγκοσμίως σε μαθήματα μουσικής και κίνησης για τα πρώτα χρόνια του παιδιού σας. Κάθε εβδομάδα η μάθηση γίνεται διασκέδαση, διδάσκοντας βασικές γλωσσικές ικανότητες μέσα από τη μουσική και την κίνηση. Τα παιδιά αναπτύσσονται συνολικά (γλωσσικά, σωματικά, νοητικά, κοινωνικά, μουσικά), σε ένα ευχάριστο, διαδραστικό μαθησιακό περιβάλλον, ειδικά προσαρμοσμένο στις ηλικιακές ανάγκες τους. Μέσω του παιχνιδιού και της αλληλεπίδρασης, οι μικροί μας φίλοι αναπτύσσουν δημιουργικά τις δεξιότητές τους.

Online μαθήματα Ρώσικων

Στα Κέντρα Γλωσσών Ορίζοντες – Μαρκοπούλου μαθαίνουμε την ρωσική γλώσσα από πεπειραμένη καθηγήτρια ρωσικής καταγωγής με άριστα αποτελέσματα .

Λειτουργούν τακτικά ( 4 ώρες την εβδομάδα ) , εντατικά, ημιεντατικά τμήματα, τμήματα διδασκαλία στη ρωσική γλώσσα για επιχειρηματίες, εργαζόμενους και φοιτητές καθώς και τμήματα διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας σε ρωσόφωνους

Στο χώρο των Κέντρων Ξένων Γλωσσών μας γίνονται ιδιαίτερα μαθήματα , ατομικά προγράμματα σπουδών και τα τμήματα προσαρμόζονται σε ειδικές κατηγορίες σπουδαστών .
Τα τακτικά τμήματα των Κέντρων Ξένων γλωσσών είναι όλα ολιγομελή – πέντε έως δώδεκα ατόμων .

B2 - C2

Απόκτηση αναγνωρισμένων πτυχίων από το ΑΣΕΠ για την μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία, για τους νέους που ενδιαφέρονται για σπουδές στο εξωτερικό και να γίνουν δεκτοί σε γνώριμα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Μεριμνούμε όχι μόνο για την απόκτηση του πτυχίου αλλά και για την σωστή εκμάθηση και κτήση της γλώσσας από πεπειραμένους καθηγητές με θεαματικά αποτελέσματα

Ορίζοντες Μαρκοπουλου

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΧρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγησή σας.. Περισσότερα
ΑΠΟΡΡΙΨΗΑΠΟΔΟΧΗ