Μέθοδος διδασκαλίας αγγλικών Kindermusik

Μέθοδος διδασκαλίας αγγλικών Kindermusik

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα ξεκινήσουν τα μαθήματα της τάξης Pre-Junior με τη μέθοδο της Kindermusik, αποκλειστικά στην Αγγλική Γλώσσα.

Είναι το πιο αξιόπιστο όνομα παγκοσμίως σε μαθήματα μουσικής και κίνησης για τα πρώτα χρόνια του παιδιού σας. Κάθε εβδομάδα η μάθηση γίνεται διασκέδαση,  διδάσκοντας βασικές γλωσσικές ικανότητες μέσα από τη μουσική και την κίνηση. Τα παιδιά αναπτύσσονται συνολικά (γλωσσικά, σωματικά, νοητικά, κοινωνικά, μουσικά), σε ένα ευχάριστο, διαδραστικό μαθησιακό περιβάλλον, ειδικά προσαρμοσμένο στις ηλικιακές ανάγκες τους. Μέσω του παιχνιδιού και της αλληλεπίδρασης, οι μικροί μας φίλοι αναπτύσσουν δημιουργικά τις δεξιότητές τους.

Χτίζουν συγχρόνως την αυτοπεποίθηση και τον αυτοέλεγχο τους ενώ παράλληλα αναπτύσσουν γλωσσική και συναισθηματική εκφραστικότητα. Ο λόγος που επιδιώκουμε την εξοικείωσή τους με την αγγλική γλώσσα είναι γιατί πιστεύουμε ότι όσο πιο νωρίς μαθαίνει το παιδί μια ξένη γλώσσα, τόσο πιο εύκολο θα την αφομοιώσει και τη χρησιμοποιήσει με ευχέρεια στο μέλλον.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από κλασικούς και γνωστούς συνθέτες, αναγνώριση και μίμηση ήχων, ρυθμικές ασκήσεις και θεατρική αγωγή.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!

Ορίζοντες Μαρκοπουλου

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ